top of page

Nettsider

Skreddersydde nettsideløsninger for små og mellomstore bedrifter for å skape synlighet og suksess online!

En nettside er den viktigste kanalen for å vise frem merkevaren din til kundene. I porteføljen vår finner du nettsteder som er utformet for å gi brukerne en best mulig opplevelse samtidig som forretningsmålene oppfylles.

- Innholdsstrategi
- Webdesign for alle skjermstørrelser
- Interaktive opplevelser
- Produksjon av innhold
- Implementering av CMS

- Billettsalg

- Timebestilling

- Bordbestilling

- Blogg

- Nyhetsbrev

- Drift og vedlikehold

Fra kr. 12995

Alt digitalt innhold til bedriften på ett sted

Nettside, grafisk design, nettbutikk, fotografering, video og drone, reklame og digital markedsføring - vi har evnen til å skape alt virksomheten din trenger på en effektiv og pålitelig måte som dekker dine behov.

Annonser som blir sett 

La annonsen jobbe for deg. Vi skreddersyr og tilpasser annonsen til både trykte medier og digitale plattformer, med design og farger som gjør at den blir sett og husket.

 • annonser for alle flater (digitale/trykksaker)

 • optimalisert design for visningsstørrelsen

 • bruk av farger som gjenspeiler bedriften

 • design for best mulig effekt

Fra kr. 1195

Oppdrag fra Grow Digital

Oppdrag fra Grow Digital

Grafisk design

Bygg en sterkere merkevareidentitet og engasjer kundene med våre tilpassede merkevare- og designløsninger

Skap et varig inntrykk med vår ekspertise innen merkevarebygging og design. La oss hjelpe deg med å skape en visuell identitet som skiller deg ut og engasjerer kundene dine.

- Logodesign

- Visittkort

- Brosjyrer og flyere

- Plakater

- Restaurantmenyer

- Arbeidstøy, t-shirts, handlenett o.l.

kr. 1095 / time

Nettbutikk

La oss hjelpe deg med å bygge en skreddersydd nettbutikk som maksimerer salgsmulighetene dine og tar virksomheten din til nye høyder.

Nettsalg og e-handel er mer viktig en noen gang, med uendelige muligheter og suksess innen rekkevidde. Stadig flere forbrukere foretrekker å handle på nettet, noe som gjør det avgjørende å ha en sterk digital tilstedeværelse for å kunne selge produkter og tjenester på en effektiv måte. Med 15 års erfaring kan vi sette opp nettbutikken din - og vedlikeholde den i etterkant, hvis du ønsker.

Fordeler med en nettbutikk:

- Kunder over hele landet

- Økt salgsvolum

- Lave driftskostnader

- Bedre kundeinnsikt

- Enkel og rimelig skalering

- Bedre kundeopplevelse

- Konkurransefortrinn

Fra kr. 19995

Digital markedsføring

Med så mange sosiale medier og annonsører der ute, er det vanskelig å skille seg ut og bli lagt merke til. Men ved hjelp av vår samarbeidspartner, Grow Digital, har vi har alt du trenger! Vi hjelper deg med å finne strategier, innhold og kommunikasjon som får deg til å skille deg ut og engasjere kundene dine. Sammen bygger vi en tilstedeværelse som ikke bare skjærer gjennom støyen, men som også bygger relasjoner med potensielle kunder.

 • Facebook

 • Instagram

 • Nyhetsbrev

Video er nøkkelen til å skille seg ut i dagens digitale landskap. Med en flom av innhold på sosiale medier, er det avgjørende for bedrifter å bruke video for å fange oppmerksomheten til sitt publikum. Dynamiske videoer ikke bare engasjerer, men de formidler også budskapet på en minneverdig måte, og bidrar til å bygge en sterkere tilknytning med kundene. Med vår samarbeidspartner, Unum Media, kan vi skape videoer som løfter din bedrift til nye høyder!

Få profesjonelle videoer som fremhever din bedrift og engasjerer ditt publikum, og skill deg ut på sosiale medier.

Videoproduksjon

Profesjonelle bilder gir din bedrift et polert og tiltalende uttrykk, styrker merkevaren og øker tilliten hos kundene.

Foto

Dronevideo gir bedriften en unik visuell appell, viser områder fra nye vinkler og skaper engasjerende innhold som skiller seg ut.

Dronefilm

 • Bygg og anlegg

 • Eventer og konserter

 • Bolig og eiendom

 • Sport og idrett

 • Kjøretøy og motorsport

For alle bransjer...

Foto- og video

Alt innen tekst

En velskrevet og feilfri tekst sier mye om et selskap. Apple forstår hvor viktig dette er. Faktisk har Ellen-Marie i Webwise arbeidet som fjerde og siste korrekturleser for Apple Music, hvor hun sørget for at teksten på musikkplattformen var fri for feil. En tekst med stavefeil, orddelingsfeil eller grammatiske feil gir inntrykk av at selskapet ikke bryr seg om kvalitet. En tekst som må leses flere ganger for å bli forstått, får kundene til å forsvinne. Invester litt i en god tekst og gi kundene dine et godt førsteinntrykk.

kr. 1095 / time

Tekstforfatting

Vi skriver tekstene dine for deg så du slipper å bruke blod, svette og tårer på det. Du gir oss informasjon du ønsker å ta med, så ordner vi resten.

Korrekturlesing

Hvis du allerede har en tekst du vil sjekke, kan vi korrekturlese den og rette opp eventuelle feil, så du gir kundene et godt inntrykk av bedriften din.

Språkvask

Du får teksten din sjekket for grammatiske feil, samt skrevet om så den klinger enda bedre. Tro oss, kundene dine vil beundre deg for det!

LETS TALK

Ønsker du å ta din bedrift til neste nivå på nett? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat! Vårt team av erfarne fagfolk står klare til å skape skreddersydde websider og digitalt innhold som vil engasjere dine kunder og styrke din online tilstedeværelse.

Følg oss

 • Facebook
 • Instagram

© 2024 by WEBWISE | Copyright

Personvern

bottom of page