top of page

15 ÅRS ERFARING

Nettbutikker

En potensiell gullgruve

Ifølge Statistisk sentralbyrå bruker nordmenn rundt 231 milliarder kroner på netthandel årlig, og med en kundebase som spenner over hele Norge, er det virkelig ingen tid å miste når det gjelder å kapitalisere på denne potensielle gullgruven. Flere og flere innser nå betydningen og lønnsomheten av å ha en tilstedeværelse i netthandelsmarkedet.

Med den stadig økende populariteten til netthandel, er det essensielt å ha en solid plattform som kan støtte virksomheten din. Derfor tilbyr vi å sette opp din nettbutikk på den verdensledende e-handelsplattformen Shopify. Med Shopify kan vi skape en skreddersydd løsning som passer dine behov og mål. Enten det er å selge produkter, tjenester eller begge deler, kan vi hjelpe deg med å få butikken din opp og gå på kort tid.

Din komplette nettbutikk

Vi tar hånd om alle aspekter av nettbutikken din, fra grunnleggende oppsett til avanserte funksjoner. Med vår ekspertise setter vi opp en komplett butikk for deg, inkludert integrasjon av frakt- og betalingsløsninger som sikrer en sømløs kjøpsopplevelse for kundene dine.

Ønsker du å selge spesifikke produkter? Ikke noe problem. Vi setter opp produktene du ønsker å tilby, med grundig beskrivelse og bilder som fanger oppmerksomheten til potensielle kunder. Enten det er fysiske varer, digitale produkter eller tjenester, tilpasser vi butikken din etter dine unike behov og preferanser.

Drømmer du om en nettbutikk men vet ikke hvor du skal starte?

Vi setter opp hele butikken

Vi møtes og diskutere detaljene rundt nettbutikkens utseende og funksjonalitet er en viktig første skritt for å sikre at den representerer varemerket ditt på en troverdig og tiltalende måte.

Når vi har klargjort alle detaljene, vil vi begynne å sette opp nettbutikken din på Shopify-plattformen. Dette er en pålitelig og brukervennlig løsning som brukes av millioner av bedrifter over hele verden.

Vi tar oss av alt fra utformingen av butikken, inkludert stil, farger, layout og oppsett av produktsider, til å legge inn alle varene du ønsker å selge. Vi sørger for at all nødvendig informasjon er inkludert, både for deg og dine kunder, slik at nettbutikken din er klar til å begynne å selge så raskt som mulig.

Med Shopify får du også tilgang til en rekke verktøy og funksjoner som kan hjelpe deg med å administrere og vokse virksomheten din, inkludert markedsføringsverktøy, analyseverktøy og integrasjoner med andre plattformer og tjenester.

Alt i alt, med vår hjelp og Shopify-plattformen, er du godt på vei til å ha en vellykket nettbutikk som gir en flott handleopplevelse for kundene dine.

Vi setter opp alle funksjoner

Når det grunnleggende rammeverket er på plass, begynner vi å legge til nødvendige funksjoner for at butikken din skal fungere sømløst:

  1. Betalingsløsninger: Vi integrerer betalingsløsninger som Vipps og kortbetaling, slik at kundene dine kan betale på den måten som passer dem best. Dette gir en enkel og sikker betalingsprosess.

  2. Fraktalternativer: Vi setter opp fraktalternativer basert på dine preferanser og behov. Dette kan inkludere valg av fraktleverandører, prising og leveringsalternativer som standardfrakt, rask levering osv.

  3. Kasse med mersalg: Vi legger til en kasse med mersalgfunksjon som foreslår relevante produkter eller tilleggsprodukter basert på kundens handlekurv. Dette kan øke gjennomsnittlig bestillingsverdi og generere mer salg.

  4. Kundevurderinger: Hvis ønskelig, kan vi implementere et kundevurderingssystem som lar kunder legge igjen tilbakemeldinger og vurderinger på produktene dine. Dette gir sosialt bevis og hjelper andre kunder med å ta informerte kjøpsbeslutninger.

  5. Ordrebekreftelse: Etter at en bestilling er plassert, setter vi opp et system for å sende automatisk ordrebekreftelse både til kunden og til deg. Dette gir trygghet for kunden og gir deg oversikt over alle bestillinger som er mottatt.

  6. Leveringsbekreftelse: Når varen er sendt til kunden, oppretter vi et system for å sende en leveringsbekreftelse. Dette gir kunden informasjon om når de kan forvente å motta varen og gir dem trygghet i leveringsprosessen.

  7. Retursystem: Vi setter opp et enkelt og effektivt retursystem som gjør det mulig for kunder å returnere varer hvis de ikke er fornøyde eller av andre grunner. Dette inkluderer tydelige retningslinjer, enkel returprosess og tilbakebetaling eller byttealternativer.

Med disse funksjonene på plass kan du tilby en helhetlig og profesjonell handleopplevelse for kundene dine.

Vi kan vedlikehold nettbutikken

Gratulerer! Butikken din er nå klar til bruk, og du er klar til å ta over styringen. Vi tilbyr en fullservicepakke som gjør det mulig for deg å fokusere på kjernen av virksomheten din mens vi tar oss av alt det tekniske på baksiden av butikken din.

Med vår støtte kan du enkelt sette opp nye varer, endre bilder og informasjon, og til og med sette opp tilbud og salgskampanjer. Vi sørger for at alt fungerer feilfritt, oppdaterer apper og optimaliserer ytelsen slik at butikken din er rask og behagelig å bruke for kundene dine.

Vi tilbyr forskjellige vedlikeholdspakker til ulike priser, slik at du kan velge den løsningen som passer best for deg og din virksomhet. Uansett hvilken pakke du velger, er vi alltid bare en telefonsamtale unna hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

La oss ta vare på det tekniske, slik at du kan fokusere på å vokse og utvikle virksomheten din uten bekymringer.

LETS TALK

Ønsker du å ta din bedrift til neste nivå på nett? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat! Vårt team av erfarne fagfolk står klare til å skape skreddersydde websider og digitalt innhold som vil engasjere dine kunder og styrke din online tilstedeværelse.

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram

© 2024 by WEBWISE | Copyright

Dette nettstedet er beskyttet av Google Personvern og Vilkår 

bottom of page