top of page

LITT OM OSS

Ekspertise og erfaring

Vi er en kreativ gjeng som er lidenskapelig opptatt av å levere alt digitalt innhold som kundene våre trenger. Enten det er nettsider, nettbutikker, digital markedsføring eller foto- og videoproduksjon, har vi ekspertisen og erfaringen som trengs for å levere det beste resultatet. Vi har god forståelse for de nyeste trendene og teknologiene i bransjen, og vi jobber tett med kundene våre for å forstå deres spesifikke behov og ønsker. 

Hos oss kan du være trygg på at du vil få den mest effektive og kreative løsningen som er tilpasset dine behov. Vi tar oss tid til å lytte og samarbeide med deg for å sikre at vi leverer det du ønsker og trenger. Vårt team er sammensatt av talentfulle og engasjerte individer, og vi jobber sammen for å skape en unik og imponerende digital tilstedeværelse for deg og din virksomhet. 

 

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hva vi kan tilby!

Alt digitalt innhold på ett sted

Ellen-Marie Kristiansen

Webdesign / nettbutikker / tekster

Ellen-Marie har lang erfaring med utvikling av nettbutikker og nettbutikker. I tillegg har hun 30 års erfaring med å oversette og korrekturlese tekster fra engelsk til norsk for små og store bedrifter, som Apple og Microsoft.  Ellen-Marie elsker å være kreativ, og koser seg skikkelig når hun kan slå seg løs med både webdesign, oppsett av nettbutikker og skriving av tekster for kundene våre. Kombinasjonen av kreative ideer og praktisk iverksettelse gjør at du er i trygge hender med prosjektet ditt. .

Siv Holder

Innhold / digital markedsføring

Siv i Grow Digital har lang fartstid som konsulent for store norske bedrifter. Med et hav av erfaring bak seg, er hun fast bestemt på å være med kundene gjennom hele reisen - fra A til Å. Hun er ekspert på å samle folk og jobber målrettet med B2B for å sikre at kundene får det aller beste ut av samarbeidet. I tillegg er Siv en racer med kameraet! Med et øye for detaljer og en lidenskap for å fange øyeblikkene, setter hun helt klart effektivitet og kvalitet i førersetet når hun arbeider. Så når Siv er i aksjon, kan du være sikker på at ting blir gjort, og at det blir gjort riktig!

Joakim Bekkåsen

Innhold / digital markedsføring

Joakim i Grow Digital er en ekte kreativ kraftpakke! Med årevis med erfaring bak seg, har han satt sitt preg på tekster, bilder og videoer. Men det han virkelig brenner for er å se bedrifter vokse og blomstre! Joakim jobber hardt for å hjelpe kundene med å realisere sine ambisjoner. Med en energi som smitter, en tilstedeværelse som skaper tillit og en kreativitet uten grenser, vil Joakim virkelig gi bedriften din det lille ekstra som får den til å skinne!

Johannes Unum

Foto- og videoproduksjon / drone

Johannes hos Unum Media er den kreative hjernen bak bildene og videoene som får bedrifter til å skinne fra nord til sør i landet. Med sine magiske fingre på kameraet og videoredigeringsverktøyene, gir han liv til bedrifters historier og visjoner. Men det stopper ikke der! Han tar også bedriftene til nye høyder – bokstavelig talt – med dronefilmer som svever over landskapet og gir et unikt prespektiv. ​ Johannes har alle nødvendige sertifiseringer for dette arbeidet.

Kreativt fokus

Hva vi kan gjøre for deg

Vi forstår viktigheten av å skape et godt førsteinntrykk på nettet. Derfor tilbyr vi skreddersydde nettsideløsninger som er designet for å fange oppmerksomheten til dine besøkende og konvertere dem til lojale kunder. Vi jobber tett med deg for å realisere din visjon og bringe den til liv på skjermen.

Skreddersydde løsninger

1

Vårt team av dyktige skribenter kan hjelpe deg med å produsere engasjerende innhold som appellerer til din målgruppe. Enten det er blogginnlegg, produktbeskrivelser, eller sosiale medieoppdateringer, sikrer vi at ditt budskap blir formidlet på en effektiv og overbevisende måte.

Digitalt innhold

3

Vi skaper unike og funksjonelle nettsider som reflekterer din bedrifts identitet og mål. Fra responsivt design til brukervennlig navigasjon, er våre nettsider optimalisert for enestående ytelse på tvers av enheter og plattformer.

Nettsidedesign og utvikling

2

For bedrifter som ønsker å selge produkter eller tjenester online, tilbyr vi skreddersydde nettbutikkløsninger som er sikre, brukervennlige og fullt integrert med betalingsløsninger. Med vår ekspertise innen e-handel kan du ta din virksomhet til neste nivå og nå et bredere marked.

Nettbutikker

4

LETS TALK

Ønsker du å ta din bedrift til neste nivå på nett? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat! Vårt team av erfarne fagfolk står klare til å skape skreddersydde websider og digitalt innhold som vil engasjere dine kunder og styrke din online tilstedeværelse.

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram

© 2024 by WEBWISE | Copyright

Personvern

bottom of page